Vildvux vinner utmärkelsen Årets Kringelställe

Vinnare av utmärkelsen Årets Kringelställe gick till Anders Eldö och Kristina Holmsen som driver restaurang Vildvux

Södertäljes medborgare har utsett restaurang Vildvux till årets kringelställe. Med sitt fokus på ekologiska och närproducerade råvaror samt en trevlig atmosfär har Vildvux blivit en favorit hos många Södertäljebor.

Restaurang Vildvux, beläget på landsbyggden i Järna, lyckas locka både lokalbefolkning och besökare med sin höga kvalitet på maten och engagerande aktiviteter. Anders Eldö och Kristina Holmse som driver restaurangen är kunniga och engagerade och ordnar aktiviteter som höstmarknad, julmarknad och yogapass. 

Medborgarna i Södertälje har varit med och röstat fram Vildvux till segern bland fem finalister. Södertäljes medborgare motiverar förstaplatsen så här: 

“Årets Kringelställe går till restaurang Vildvux. Här råder genuin matglädje när ekologiska och närodlade råvaror tillagas med kärlek. Med mat av hög kvalitet och en trevlig atmosfär är det ett lunchställe som många Södertäljebor är stolta över. Anders och gänget är kunniga och engagerade och ordnar aktiviteter som höstmarknad, julmarknad och yogapass. Vildvux är en pärla på landsbygden som erbjuder en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga.” 

Vildvux tog emot utmärkelsen, som delades ut av Näringslivschef Jonas Karlsson, under galan på Södertälje Företagardag den 16 april. 

Stort grattis!