Informationsblad livsmedel
Här kan du lära dig mer om ämnen som är viktiga att tänka på för dig som har en livsmedelsverksamhet
- Allmänt om allergener (183,91 kB)
- Allmänt om redlighet (219,58 kB)
- Baljväxter informationsblad (163,56 kB)
- Calicivirus informationsblad (296,4 kB)
- Julbord informationsblad (317,19 kB)
- Handhygien (401,92 kB)
- Julbord informationsblad (317,19 kB)
- Lokaler för livsmedelsverksamhet (313,36 kB)
- Matlagning i särskilda boenden (318,87 kB)
- Minska risken för matförgiftning genom rätt hantering av livsmedel (467,96 kB)
- Redlighet - de vanligaste bristerna (177,78 kB)
- Temperaturmätning (405,55 kB)
- Allmänt om allergener engelska (166,55 kB)
- Allergener de vanligaste bristerna engelska (247,43 kB)
- Redlighet - de vanligaste bristerna engelska (310,65 kB)