Bokningen till Farstanäs Camping har öppnat för säsongen

Bild av Farstanäs camping på sommaren

Den 14 juni öppnar årets säsong ute på Farstanäs Camping, men redan nu går det att boka en plats. Och för den som är sugen på att tjuvstarta säsongen ännu tidigare smygöppnar kiosken för alla törstiga och glassugna badgäster helgdagar från och med 1 juni.

Farstanäs är känt för sina böljande slätter och skogspartier från naturreservatets armar som omfamnar Farstanäs havsbad och camping. Ute på sin egen lilla udde utanför Järna, knappa halvmilen från E4an hittar södertäljebor, vandrare och hundägare tillbaka till lugnet. Här finns vandringsleder att utforska året om och den långa sandstranden med bredvidliggande camping att övernatta på under sommaren.

- Det är superkul att säsongen äntligen är igång igen och vi ser fram emot att fylla campingen med besökare. Även i år är det ett samarbete med Telge tillväxt som gör detta möjlig. Dessutom kommer vi, i samarbete med Kultur- och fritidskontoret, i år även kunna erbjuda en Piffl-box med flera olika utomhusspel och sportutrustning till våra besökare. Något vi tror och hoppas kommer vara uppskattat av våra besökare, säger Sanna Widell, projektledare för Farstanäs Camping på Södertälje kommun. 

Varierat utbud av platser 

På Farstanäs camping finns en variation av platser för såväl tältande gäster som större husbilar och husvagnar. Alla campingplatser för husbil, husvagn och enbart tält kan bokas med eller utan elektricitet för de gäster som har egna solpaneler eller som inte har behov av el. Boende har även tillgång till servicehus med kokmöjligheter, toaletter och dusch. De som bor i husbil och husvagn har även tillgång till vatten, latrin- och gråvattentömning. 

- Priserna för året är lite annorlunda än fjolåret där vi som kommun försökt anpassa oss till samtiden och parallellt ha våra gästers intresse av tillgänglighet till semester och rekreation i åtanke. Vi har därför reglerat priserna över högsäsongen som kräver mer underhåll, och sänkt vissa priser för de som har egna solpaneler eller mindre behov av el, säger Sanna Widell. 
 

Även den här sommaren får Telge Tillväxt möjligheten att välkomna gäster till pärlan intill Östersjön.

Mer information om datum, priser och bokningen hittar ni här.

Boka direkt via bookvisit.com