Nyhetsarkiv

2020-04-07 Välkommen att delta på vår digitala Frukostklubb i morgon bitti den 8 april

Med start onsdag den 8 april kl. 09.00-09.30 kommer Näringslivsenheten på Destination Södertälje att starta ett nytt koncept - Digitala frukostklubbar. Ambitionen är att arrangera flera sådana program för att skapa ytterligare forum där våra lokala företagare får möjlighet att ta del av viktig information med anledning av Coronasituationen.

2020-04-06 Nyhetsbrev nr 3 -Aktuell coronainformation till näringslivet i Södertälje

Södertäljes näringsliv fortsätter att påverkas av coronaviruset och olika utmaningar drabbar oss dagligen. Just nu ringer vi runt till företagen i Södertälje kommun för att kartlägga hur näringslivet mår. Hör gärna av er till oss vid frågor eller behov av annat stöd.

2020-04-06 Vårblommorna gör entré

Nu börjar årets vårväxter titta fram i rabatter och urnor i Södertälje. Denna vecka börjar parkenheten att plantera ut vårblommor i bland annat Marentrappan.

2020-04-06 Vårblommorna gör entré

Nu börjar årets vårväxter titta fram i rabatter och urnor i Södertälje. Denna vecka börjar parkenheten att plantera ut vårblommor i bland annat Marentrappan.

2020-04-06 Nyhet Om

Ingress ingres lökö slkfjsl fjlfj skljfsl-gjsl-kjgl. dfgdgd gdfgdfgdgdgd gdfgdgdfgd fgdfgdfgdg.

2020-04-06 Södertäljes företag hjälper varandra på Facebook!

Södertäljes företag hjälper varandra heter gruppen på Facebook! Det är många företag som har stora utmaningar i samband med Covid -19. En del har en underkapacitet och andra en överkapacitet.

2020-03-13 Farstanäs campings utveckling

Södertälje kommun och Farstanäs Havsbad och familjecamping AB har efter en tids förhandling nu enats i en samsyn kring hur driften ska se ut kommande två säsonger. Parterna är även överens om att arrendeavtalet därefter upphör.

2020-03-26 Stöd till Södertälje kommuns lokala näringsliv

Till följd av spridningen av coronaviruset, covid-19, drabbas många företag i kommunen. Den 26 mars presenterar kommunstyrelsens ordförande Boel Godner (S) en rad åtgärder för att stödja det lokala näringslivet i Södertälje kommun.

2020-03-30 Fri parkering dygnet runt på tre parkeringsytor i centrala Södertälje

Södertälje kommun har beslutat om att erbjuda två timmars fri parkering. Fram tills dess att skyltar levererats, samt omprogrammering av betalautomaterna kan ske, gäller fri parkering under hela dygnet på parkeringsytorna vid: Centralplan, Tom Tits samt Torekällskolan.

2020-04-03 Maria Lindeberg ny kultur- och fritidschef i Södertälje kommun

Idag, den 3 april 2020 har kommunstyrelsen beslutat om tillsättningen av ny kultur- och fritidschef. Det blir Maria Lindeberg som anställs som kultur- och fritidschef och kontorschef för kultur- och fritidskontoret i Södertälje kommuns förvaltning.